Aktuellt - Nivå

 • Lördagslunch
  Godsaker från lokala och långväga leverantörer. Sallader, burgare, kött och fisk. På vår lördagslunch-meny har vi något för alla, stora som små.
  Lördagar 12-17
 • Jobba hos oss
  Är du en positiv, social och trevlig kille eller tjej med några års erfarenhet som servitör/servitris? Då är du välkommen med din ansökan till oss!
  Ansök direkt
 • Afterwork
  Inled helgen på bästa sätt! Varje fredag har vi ett dundererbjudande mellan kl 16.00-18.00 på god mat och dryck i kombination. Tryck här för veckans erbjudande
  Fredagar 16-18
 • Julfirande utan julmat
  Är ni ett sällskap på 10 personer eller fler som vill ut och äta och dricka gott och är trötta på bufféer och julmat. Hos oss sitter ni bekvämt i stolen och blir omhändertagna av våra servitriser/servitörer. Vi kan erbjuda ett menyförslag med bl.a. kolgrillat kött från svenska gårdar eller fisk från svenska insjöar. Maila oss för mer information och för bordsbokning.
  Tryck här för att maila er bokningsförfrågan direkt
 • Öppettider Jul & Nyår
  I slutet av december är det mycket som händer. Stilla nätters kappel, juldagen, nyårsafton m.m. och vi kommer ha lite utökade öppettider. Ring oss så hjälper vi er med er bordsbokning.
  För öppettider tryck här