Nyårsafton - Nivå

Nyårsafton

Nyårsafton

På nyårsafton håller vi öppet mellan 17.00-23.00. Denna kväll utgår den ordinarie menyn och vi serverar en lyxig tre rätters nyårssupé. När ni bokar ert bord så vill vi också att ni säger till om ni önskar kött eller fisk alternativet till varmrätt.

Nyårsafton

Förrätt   

Rimmad, varmrökt fjällröding – från svenska insjöar.
Bryntsmörcremé med kalixlöjrom, kavring,
lätt picklade vintergrönsaker, krasse och citron.   

Varmrätt

Kolgrillad oxfilé från Kalmar- lagrad 30 dagar i vår mörningskyl.
Rötter från Ramdala, steklök, smörad kalvfond med portvin,
gräddkokt jordärtsskocka smaksatt med Gotlandstryffel.   

alt

Smörstekt torskrygg
Sotad steklök, smörkokta brytbönor, brynt smör, pepparrot,
mandelpotatispuré, citron och dill.

Efterrätt

Kladdig manjari-chokladkaka
Hjortron, vispad vaniljglass, rostad marcona mandel. 

Tre rätter 550:-

31 december

Kommentera