Förtydligande gällande nuvarande restriktioner - Nivå

Förtydligande gällande nuvarande restriktioner

Vi jobbar hårt för att upprätthålla en så säker miljö som möjligt för både er som gäst men även för vår personal. Vi följer noggrant de riktlinjer som FMH ger oss. Just ni gäller följande.

Det skall hållas minst 1 m avstånd mellan sällskap.

Servering av mat eller dryck inomhus får endast ske till besökare som sitter ner vid ett bord, en bardisk eller liknande. Inga beställningar ståendes i baren med andra ord.

Handsprit erbjuds både vid ankomst och på toaletter.

Det finns än så länge inget krav på covidpass för att besök hos oss.

Man kan max vara 8 personer i ett sällskap vid samma bordNi kan fortfarande boka bord för större sällskap men vi måste dela er på ett flertal bord. Skulle ni tex vara 12 personer som vill komma och äta så kommer vi sätta er 6 personer på ett bord sen blir det en lucka på 1m till nästa bord där vi sätter resterande 6 personer.

Vi stänger från och med 12 januari alltid som senast kl 23.00. 

OBS. Dessvärre så kommer restriktioner och riktlinjerna ofta med kort varsel ifrån regeringen, vi ställer om så fort vi bara kan men är ni osäkra på vad som gäller just nu så slå oss en signal på 0455-10371.

Som alltid så uppmanar vi att man håller sig hemma om man visar minsta symtom men är man pigg och frisk så är man varmt välkommen!